Rudolf Baldasar

Rudolf Baldasar

C.V. Rudolf Baldasar ing. Brodostrojarstva, 01.11.1984 položžen ispit za strojara I klase, 11 godina navigacije na bivšoj Jugoliniji i Brodospasu, od 1990 50% suvlasnik privatne firme COM-ING-TRADE, a od 1997 samostalni vlasnik firme BALDASAR d.o.o.

U sektor uljarstva ušao već 1992 a ekskluzivni predstavnik firme PIERALISI postao 01.01.2005.

Odrađeno: 50 uljara u HR i preko 100 u svijetu (Abecedno: Albanija, Alžir, Australija, čile, Egipat, Južna Afrika, Libanon, Novi Zeland, Sirija, Tunis. (Pogledati na www.baldasar.hr).

Iskustva: Remont, Održavanje, Montažža, Projektiranje optimalnog i funkcionalnog prostora sa tehničkim rješenjima postizanja optimalne učinkovitosti postrojenja.

  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uljarstvo HR u EU

Naši uljari su već skoro spremni za EU


Uljarstvo HR u EU

VELIKI IH SE BROJ ODLUČIO INSTALIRATI UREĐAJE ZA OTKOPAVAN JE KOMINE, KOJI I OD OTPADA STVARAJU KORISTAN PROIZVOD - NAPOMINJE ZNALAC KOJI OD SLOVENIJE DO CRNE GORE SKRBI O ČAK 67 ULJARA

Piše Milena Budimir

24.000 EURA ZA KOŠPICE

Prosječna uljara obradi 600 tona maslina, otkoštavanjem dobije 75.000 kg koštica. Kilogram ia tržištu stoji oko 2,5 kune, nači zarada je oko 24 tisuće eura - veli Baldasar. 

Od Slovenije do Crne Gore Rudolf Baldasar sa svojom malom, ali vrijednom ekipom skrbi o čak 67 uljara. Neke je instalirao, neke osmislio, a sve redom održava. Paušalno održavanje, kazuje nam, jako je bitno.

 

Nastavi...